Redactors juniors

Marta Saborit
Descripció
Em dic Marta tinc 16 anys i visc a Vic. Sóc una alumna de 1r de batxillerat a l’escola Sant Miquel dels Sants de Vic. Al meu temps lliure m’agrada fer esport, fer plans amb amics i amigues i escriure.
My name is Marta I am 16 years old and I live in Vic. I am a 1st year high school student at the Sant Miquel dels Sants school in Vic. In my free time I enjoy practising sports, making plans with friends and writing.
Me llamo Marta tengo 16 años y vivo en Vic. Soy una alumna de 1º de bachillerato en la escuela Sant Miquel dels Sants de Vic. En mi tiempo libre me gusta hacer deporte, hacer planes con amigos y amigas y escribir.
4 dies ago

Jia Jia Chen, Berta Morató i Marta Saborit Vanessa Ferreres és la coordinadora del batxillerat internacional, la directora de secundària i batxillerat, i professora de castellà de batxillerat. Va néixer i estudiar a Barcelona fins als dotze anys, i llavors es va traslladar a Vic, a estudiar al Sant Miquel. Es va llicenciar en filologia hispànica a l’universitat de Barcelona, tot i que al llarg de la seva vida ha anat fent formacions molt diverses, una relacionada amb comunicacions audiovisuals i ciències de la informació. Podries explicar en què consisteix el batxillerat internacional? El batxillerat internacional és un programa educatiu,

2 setmanes ago

Marta Saborit, Berta Morató i Jia Jia Chen Com una pel·lícula pot dècades després seguir tenint la repercussió i èxit que va tenir el primer dia? Quan diem la paraula Mamma Mia a poques persones els vindrà al cap la pel·lícula musical titulada Mamma Mia estrenada el 2008. La pel·lícula basada en diverses cançons del grup ABBA dirigida per Phyllida Lloyd i escrita per Benny Andersson i Björn Ulvaeus, va tenir un èxit brutal l’any de la seva estrena arreu del món.El títol es basa en el de la cançó d’ABBA del 1975 Mamma Mia. La pel·lícula va ser produïda per Universal Studios i la companyia de Tom

close