Redactors juniors

Joana Espar
Descripció
Em dic Joana Espar, tinc 16 anys i soc de Vic. M'agrada la música, la literatura, la natura i l'art. L'any passat vaig obtenir el títol de grau professional de violí. Vull anar a cursar els estudis superiors musicals a Alemanya d'aquí a dos anys.
Me llamo Joana Espar, tengo 16 años y soy de Vic. Me gusta la música, la literatura, la natura y el arte. El año pasado obtuve el título de grado profesional de violín. En dos años, quiero irme a Alemania a cursar los estudios superiores musicales. 
My name is Joana Espar, I'm 16 years old and I'm from Vic. I like music, literature, nature and art. Last year I obtained a professional violin degree. In a couple of years, I want to go to Germany to study a music superior grade.
2 setmanes ago

Del 15 al 18 de setembre de 2021, a Vic es va celebrar l’esperat Mercat de Música Viva, que cada any impregna els carrers de la ciutat d’ambient festiu i música. És una gran oportunitat per als grups petits que volen donar-se a conèixer i formar part d’aquests projecte. Enguany va tenir lloc la 33ª edició i hi van poder assistir més de 400 professionals en escena, malgrat les circumstàncies extraordinàries que vivim degut a la crisi de la Covid-19 que requerien el compliment d’una sèrie de restriccions imposades per a la prevenció de la propagació del virus. Tot i

close