Redactors juniors

Jiajia Chen
Descripció
Em dic Jiajia Chen, tinc 15 anys i sóc alumne del col·legi Sant Miquel dels Sants. M'encanta la lectura, escoltar música i el cinema.  
Me llamo Jiajia Chen, tengo 15 años y soy alumna del colegio Sant Miquel dels Sants. Me encanta la lectura, escuchar música y el cine.  
My name is Jiajia Chen, I am 15 years old and I am a student at Sant Miquel dels Sants. I love reading, listening to music and film.
4 dies ago

Jia Jia Chen, Berta Morató i Marta Saborit Vanessa Ferreres és la coordinadora del batxillerat internacional, la directora de secundària i batxillerat, i professora de castellà de batxillerat. Va néixer i estudiar a Barcelona fins als dotze anys, i llavors es va traslladar a Vic, a estudiar al Sant Miquel. Es va llicenciar en filologia hispànica a l’universitat de Barcelona, tot i que al llarg de la seva vida ha anat fent formacions molt diverses, una relacionada amb comunicacions audiovisuals i ciències de la informació. Podries explicar en què consisteix el batxillerat internacional? El batxillerat internacional és un programa educatiu,

2 setmanes ago

Marta Saborit, Berta Morató i Jia Jia Chen Com una pel·lícula pot dècades després seguir tenint la repercussió i èxit que va tenir el primer dia? Quan diem la paraula Mamma Mia a poques persones els vindrà al cap la pel·lícula musical titulada Mamma Mia estrenada el 2008. La pel·lícula basada en diverses cançons del grup ABBA dirigida per Phyllida Lloyd i escrita per Benny Andersson i Björn Ulvaeus, va tenir un èxit brutal l’any de la seva estrena arreu del món.El títol es basa en el de la cançó d’ABBA del 1975 Mamma Mia. La pel·lícula va ser produïda per Universal Studios i la companyia de Tom

close