Redactors juniors

Pol Matavacas
Descripció
Em dic Pol Matavacas, tinc 16 anys, visc a Vic, estudio a l’escola Sant Miquel dels Sants, faig primer de batxillerat, i la meva principal afició son els esports, relacionat amb això jugo a tenis, i també m’agrada molt mirar-los.
Me llamo Pol Matavacas, tengo 16 años, vivo en Vic, estudio en la escuela Sant Miquel dels Sants, hago primero de bachillerato, y mi principal afición son los deportes, relacionado con ello juego a tenis, y también me gusta mucho mirarlos.
My name is Pol Matavacas, I'm 16 years old, I live in Vic, I study at the Sant Miquel dels Sants school, I do my first year of high school, and my main hobby is sports, related to that I play tennis, and I also really like it look at them.
2 setmanes ago

Després de que la gent ho demanés es va inaugurar el dissabte dia 2 d’octubre Pol Matavacas El dia 2 d’octubre es va inaugurar al barri del Remei de Vic, al carrer Virrei Avilés número 34, una subcomissaria que portava molt temps estant demanada pels habitants del barri. La inauguració es va dur a terme amb una jornada de portes obertes, que es va fer des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. A la 1 hi van haver els parlaments, entre els quals, el de l’alcaldessa. La nova subcomissaria es troba en un edifici de

close