L’home immortal torna a la pantalla gran

Sin tiempo para morir el final de Daniel Craig en la pell del famós agent 007.

Per: Mel Anglada, Maria Fajula i Clàudia Espona

La recent estrena de Sin tiempo para morir, protagonitzada per Daniel Craig, actor que ha realitza les quatre ultimes pel·lícules (Casino Royale, Quantum of Solace,Skyfall i Spectre) d’aquest agent que sembla ser que no mor mai, ha tancat la seva etapa amb una història emocionant per tots els seus seguidors. Tothom pensava que Spectre seria el darrer paper d’aquest actor com a agent 007, ja que es podria haver tancat la saga amb aquella. Tot i així com es comú d’aquest personatge ha tornat a aparèixer de la forma més inesperada possible.

Durant 163 minuts (2 hores i 33 minuts) podem veure el clàssic personatge adoptant diferents rols al llarg de la pel·lícula. El que semblava ser la seva retirada com agent de la CIA es capgira en un moment en quant el personatge es veu involucrat en una aventura per acabar definitivament amb el seu últim ribal spectra. Podem veure a un James Bond no tan “mujeriego” com s’acostumen a veure en les altes, això fa que aquesta pel·lícula apart de mantenir-te en tensió constant, el seu final fa que caigui algunes llàgrimes als espectadors.

Tot i que no tens cap minut per despistar-te i tancar els ulls, és cert que la durada d’aquesta pel·lícula es pot fer una mica llarga, tret d’això et manté tota l’estona amb la vista clavada a la pantalla sense poder apartar-la per no perdre’s cap detall.

L’actuació dels personatges principals fa que empatitzis amb ells i et submergeixi a la història, fent que el cor s’exalti i se’t possi la pell de gallina.

Es una pelicula amb molt nom, la majoria dels assistents a la sala eren d’una edat adulta tot i que també hi havien adolescents interessats en veure com se’n ensurtia aquesta vegada. Això significa que l’emblemàtic James Bond ha deixat marca a totes les generacions.

Personalment opino que és una pel·lícula que si t’agrada l’acció és una bona opció per tots els apassionats de la mítica saga. Per mi va ser entretinguda tot i la seva llarga durada, a part em va fer emocionar el final, que per mi no va ser gents esperat.

Redactor junior

close