El Remei ja té Guàrdia Urbana

Després de que la gent ho demanés es va inaugurar el dissabte dia 2 d’octubre

Pol Matavacas

El dia 2 d’octubre es va inaugurar al barri del Remei de Vic, al carrer Virrei Avilés número 34, una subcomissaria que portava molt temps estant demanada pels habitants del barri. La inauguració es va dur a terme amb una jornada de portes obertes, que es va fer des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. A la 1 hi van haver els parlaments, entre els quals, el de l’alcaldessa.

La nova subcomissaria es troba en un edifici de l’Ajuntament de Vic, on també hi podem trobar el servei de mediació i l’oficina d’atenció ciutadana. Els serveis que s’hi traslladaran són els agents de proximitat, serveis de denúncies i la unitat K9 o canina.

La unitat de denúncies estarà disponible de 6 del matí a 10 de la nit, i la policia canina farà guàrdia els vespres i les nits, per evitar incidents que puguin portar al descontrol. L’objectiu de traslladar aquests serveis a la subcomissaria del Remei són 2: el primer seria la demanda popular, ja que hi havia inseguretat per part d’alguns vianants al voltar pel barri; l’altre seria un trasllat de serveis per cobrir més ciutat i estar a prop dels habitants, ja que a l’oficina de la Guàrdia Urbana al nord de la capital de la comarca d’Osona està molt a prop de la dels Mossos, no obstant, al sud no hi havia aquest servei fins aquest dissabte. Aquesta proposta es va enviar a l’Ajuntament el 2008 però no ha estat efectiva fins al 2020, i no s’ha inaugurat fins al present any.

Redactor junior

close