Derbi: Femení Osona Contra Torelló

Dia 9 d’octubre del 2021, l’equip de bàsquet femení (Femení Osona) es disposa a jugar contra un equip veí, el Club Bàsquet Torelló.

Per: Clàudia Espona, Mel Anglada, Maria Fajula

L’equip Femení Osona juga a casa, al pavelló municipal del Castell d’en Planes. Aquest pavelló està molt ben adaptat, és molt gran i té unes condicions higièniques dels vestuaris molt bones. Allà, a part del bàsquet tant femení com masculí, s’hi practiquen diversos esports, entrenen i es fan competicions tant de patinatge com de gimnàstica, també ballen, i a l’època de pandèmia per la COVID, van instal·lar diferents llits, ja que les UCI no tenen prou capacitat per ingressar tots els malalts.

El nostre grup de treball, ens vam disposar a anar a veure el partit per així poder explicar la nostra vivència allà. El primer que vam veure va ser el canvi d’equipació. El Femení Osona sempre ha anat vestit de taronja, i anaven totes amb l’equipació negra i una jugadora ens va dir que “Aquest any l’equipació ha canviat, ja que celebrem el desè aniversari de l’equip”

Van jugar al pavelló de dalt, al pavelló petit i per això a la grada no hi havia molta gent, tot i això es palpava l’emoció entre el públic, ja que són dos contrincants veïns i es coneixen entre les jugadores.

El partit va començar a les 19:30, amb tota la grada emocionada i cridant i animant tots els punts que feien i reclamant alguna injustícia quan consideraven que l’àrbitre s’equivocava. Són l’equip “junior taronja” i juguen a la categoria CC. Junior Femení Interterritorial.

El partit va constar de 4 parts de 10 minuts cada una amb una mitja part de 10 minuts. Aquests són els resultats de l’acta del partit:

Resultats del marcador a cada periode.

Així doncs el resultat va ser un total de 28 de l’equip local i 34 de l’equip visitant, va guanyar el C.B. Torelló.

Va ser un partit ple d’emocions, ja que a part de ser un partit ple de sentiments les jugadores ja es coneixien i eren amigues entre elles, va estar tot el estona molt igualat, els dos equips van començar a dalt en el mateix nivell, però a poc a poc el cansament les va guanyar i va acabar guanyant el C.B. Torelló.

Redactor junior

close