L’hostaleria es torna a posar en funcionament

56 views

Els bars i restaurants comencen a tornar a la normalitat

Actualment, i des del dia 8 de març, els bars i restaurants s’han vist afectats positivament ja que sanitat ha permès l’ampliació del seu horari, i noves mesures que els permet tenir més aforament i per tant, cada cop tornar més cap a la normalitat.

Pel que fa al seu horari, ha passat de ser de 7:30 a 9:30 hores, i de 13:00 a 16:00 hores, a poder obrir de 7:30 a 17:00 hores, sense veure’s amb l’oblicació de tancar entremig. Això fa que incrementi el nombre de clients degut a que molts d’ells treuen un gran benefici dels bars durant la nova franja ampliada.

Pel que fa a l’aforament, les noves mesures permeten un 30% a l’interior, i obrir el 100% a la terrassa, sempre i quan es respectin els 2 metres de distància entres taules i màxim 4 persones per taula (6 si són de la mateixa bombolla).

Parlant amb Jordi Parés, del bar Cafè Vic, diu que modificaria l’horari de les terrasses, deixant obrir-les durant tot el dia amb 100% d’aforament, i que si s’han de fer restriccions d’horari, que en tot cas fossin només per a l’interior de bars i restaurants. També preveu que fins al mes de juny, els bars i restaurants no podran tornar a funcionar i obrir amb normalitat, tal i com es feia abans de la pandèmia.

Redactors Juniors

, ,

El més recent