L’èxit del setè art a la capital osonenca

84 views

Les 5 pel·lícules més vistes del 2021 al Multicines Sucre de Vic

Els darrers anys, el món del cinema ha anat agafant pes dins la societat vigatana. Tot i la situació actual, plena de normes i mesures establertes per a la prevenció de la Covid-19, s’han pogut estrenar diverses pel·lícules al Multicines Sucre i hi han pogut assistir un cert nombre d’espectadors, respectant sempre l’aforament permès.

Després de rebre informació per part del gerent del cinema, s’ha pogut veure quines han estat les pel·lícules amb més audiència aquest començament de 2021.

En el número 1 del rànquing de pel·lícules més vistes del 2021 hi trobem “La última gran estafa” estrenada el dia 1 de gener i que ha arribat a tenir 71 espectadors. Aquesta pel·lícula, interpretada per Robert De Niro, Tommy Lee i molts altres grans actors americans, tracta d’un productor de cine de Hollywood que crea un nou projecte que l’ajudarà a cobrir els deutes que té amb el líder de la mafia local.

Seguidament, en el rànquing, hi ha la pel·lícula “Hasta el cielo” estrenada també l’1 de gener, però aquest cop amb 50 espectadors. Es tracta d’una pel·lícula interpretada per Miguel Herrán on el seu personatge es baralla amb l’ex-parella de la noia de qui s’ha enamorat, el qual l’obliga a unir-se a un grup d’atracadors i aconsegueix, així, ascendir de classe social a mesura que roba més i més diners.

En tercer lloc, la pel.lícula “Salvaje 2021” amb 47 espectadors, estrenada el dia 6 de gener. Aquest thriller tracta d’una dona que, conduint enmig d’un embús, toca el clàxon del seu cotxe en el moment equivocat a l’home equivocat.

Per acabar la llista, hi ha un empat entre dues pel·lícules que van tenir 44 espectadors. Aquestes són “Los croods en una nueva era”, estrenada el dia 1 de gener i “Wonder Woman 1984” estrenada, també el dia 1. La primera és una pel.lícula d’animació i és la segona part de la ja estrenada al 2013. Tracta sobre una familia que vivía durant l’època prehistòrica. Pel que fa “Wonder Woman 1984”, la protagonista lluita a la Guerra Freda contra diversos malvats.

Finalment, es pot concloure que a Vic hi tenen més èxit les pel·lícules d’acció i de thriller, però també que les pel·lícules familiars com “Los croods” o “Wonder Woman” han tingut un cert pes en el començament d’aquest nou any.

Redactors Juniors

, ,

El més recent