Youtube i Twitch es troben presents a Sant Miquel

35 views

5 canals de creadors de contingut que estudien acualment a l’escola

Youtube i Twitch són actualment dues de les xarxes socials més famoses que utilitzen els creadors de contingut per a publicar els seus vídeos, o bé per a fer directes. Al centre hi ha diverses persones amb canals en aquestes plataformes. En aquest article se’n presenten 5, els quan pengen vídeos i fan directes de contingut molt variat.

1-Max Animaciones

Ell és en Carl Marx, actual alumne de 1r de Batxillerat a l’escola, i té un canal de Youtube anomenat Max Animaciones amb 695 subscriptors, on hi penja diferents tipus d’animacions, totes amb intenció d’entretenir i fetes a mà, des del primer fins l’últim detall. Fa 1 any que va obrir el canal i actualment hi té 6 vídeos publicats. En el seu vídeo més visualitzat, en Carl va tenir 11,7 mil visualitzacions.

Se li va demanar quant temps triga a tenir acabada cada animació i ell va respondre: “Depèn, entre 1 i 3 dies les més curtes i per les llargues puc arribar a trigar 2 setmanes.”

A continuació es pot veure la introducció del seu canal:

Introducció del canal Max Animaciones
2-Polmada

Pel que fa a Twitch, en Pol Matavacas és un “streamer” de 4t d’ESO de l’escola amb un canal a Twitch anomenat polmada, en el qual, durant els seus directes, es dedica sobretot a comentar diferents partits de futbol. En diverses ocasions també ha fet directes jugant a videojocs. Va obrir el seu canal l’estiu passat, actualment té 149 seguidors i cal destacar que en un dels últims directes, en el que comentava un partit de futbol, va arribar a tenir quasi 90 mil espectadors.

Sobre aquest tema, se li va preguntar a què creia que era degut aquest ‘èxit’, i la seva resposta va estar la següent: “Crec que després de tant temps fent-ho, és com una recompensa pel meu esforç, però s’ha de dir que vaig tenir sort, ja que hi ha molta altra gent que fa el mateix que jo i molt bé.”

3-Itsraimonbdg

En Raimon, que és alumne de 1r de Batxillerat, té un canal de Twitch que s’anomena itsraimonbdg on es dedica a fer directes de contingut variat, ja sigui mirant i comentant batalles de rap, parlant una estona amb els seus seguidors o bé jugant a diferents tipus de jocs. Fa uns 2 mesos des que va obrir el canal i actualment té 34 seguidors.

A en Raimon, se li va demanar el següent: A quin tipus de públic vols dirigir-te amb el contingut dels teus directes? “Doncs a la gent que estigui interessada en el mateix que jo, però sobretot als adolescents.

4-Natura en Català:

Aquest canal de Youtube està creat per dos alumnes de 4t d’ESO, l’Iu Fort i l’Arnau Compte i s’anomena Natura en Català. Publiquen vídeos sobre la natura, ja sigui anant a buscar fauna o fent diversos tutorials per a capturar fauna marina. Van obrir el canal fa més d’un any i a dia d’avui tenen 90 subscriptors i 10 vídeos.

Se’ls va demanar per què van triar fer aquest tipus de contingut i van explicar que és perquè als dos els hi agradaven molt els animals i estaven interessats en aquest tema.

A continuació es pot visualitzar un dels seus vídeos:

Vídeo de Natura en català
5-Jjriera_bs

Ell és en Quim, alumne de 1r de Batxillerat, i té un canal a Twitch amb el nom de jjriera_bs. En aquest hi fa directes jugant a Brawl Stars i a altres jocs. Fa un mes que va obrir el canal i actualment té 140 seguidors.

A en Quim se li va demanar per què va decidir obrir-se un canal i fer directes, la seva resposta va estar que un amic seu ho estava fent, va veure que guanyava bastants diners i va decidir provar-ho.

Jan Gómez, Martí Serra i Jana Molera

Redactor Junior

El més recent