Càtering pel centre de Vic

/
42 views

Es busquen productes estrella d’establiments per disfrutar d’un bon berenar

Un producte estrella és un producte molt venut, que es posa de moda en un moment determinat per algún motiu. Alguns establiments saben trobar el seu producte top.

A continuació et recomanem els 8 millors productes que podràs comprar a Vic perquè puguis fer un bon berenar qualsevol tarda de l’any. Començant per la Plaça Major, passant per la Plaça del Canonge Collell, baixant per la Rambla del Passeig, entrant al portal de la Rambla i acabant al Carrer de Gurb, podràs gaudir de l’ambient comercial de la ciutat.

TURRÓ DE XIXONA
De la gelateria Xixonenca, de la Plaça Major. Aquest turró està fet artesanalment amb ingredients de primera qualitat que li donen un sabor incomparable.
PATUFET
De la iogurteria Llagurt, de la Plaça del Canonge Collell. Producte exclusiu d’aquest franquícia, consisteix en un coulant de xocolata amb cobertura de iogurt gelat.
COCA D’ANÍS
De la pastisseria Sant Antoni, de la Rambla del Passeig. Un clàssic de tota la vida dins la categoria de les coques.
PIZZA DE NUTELLA
Del forn l’Artesà, de la Rambla del Passeig. Pels amants de la xocolata i les combinacions atrevides gastronòmicament parlant.
FARTONS
Del forn de pà Granier, de la Rambla del Passeig. Des de València ens arriba aquesta especialitat de rebosteria adaptada al gust vigatà. Són boníssims amb orxata.
XURROS AMB SUCRE
De la xurreria Rosa, de la Rambla del Passeig. Els primers xurros de Vic es van fer aquí. Deliciosos a ple hivern quan estan acabats de fer.
DANESA DE FORMATGE I PERNIL
Del forn Santa Glòria, d’El Portal de la Rambla. Dins les especialitats d’aquesta cadena de forn-cafeteria es troba aquest berenar pels amants del gust salat.
GALETA DE CASTANYA I XOCOLATA
Del forn Artipà, del Carrer de Gurb. En aquesta botiga s’elaboren una gran varietat de galetes, una de les més originals és aquesta.

De: Clàudia Arbós i Anaïs Amils

Redactors Juniors

,

El més recent