El Barça està en crisi?

/
43 views

Últimament, no estem veient el Barça en el seu millor moment, a què és degut tot això?

El Barça es troba en una crisi de joc i també, especialment, econòmica, van confirmar que ha patit unes pèrdues de gairebé 100 milions per la pandèmia del coronavirus i que arrossega un deute acumulat de gairebé 500 milions d’euros.

Tot i això la crisi del Barça no s’acaba amb la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva Junta. La Junta gestora provisional del club blaugrana fins a l’arribada de les eleccions, ja ha comprovat tots els problemes econòmics que hi ha.

“La nostra principal preocupació és econòmica. La pandèmia està afectant especialment a Barcelona. El club depèn del turisme i ara no n’hi ha. Hem de recollir les idees de l’anterior junta per posar remei als mals que ens afecten” diu Carles Tusquets (a una entrevista a Barça TV), el president de la Junta gestora (fins a les eleccions) també ha fet saber que una de les seves grans preocupacions és l’estat econòmic del Barça.

Fa temps que es va dir que es construiria l’espai Barça, però Marc Ciria economista del Barça, va dir a una entrevista per La Vanguardia: “Ens cal un altre finançament i el projecte s’haurà de reconvertir en alguna cosa molt més barata que consistirà a condicionar l’estadi. I fins d’aquí a 10 o 15 anys el club no es podrà plantejar fer al Nou Palau Blaugrana i la resta d’infraestructures “.

I pel que fa al joc, els resultats no acaben d’anar del tot bé, hi ha molta irregularitat en el joc (hi ha una bona intenció, però a l’hora de fer-ho és un fracàs), en Messi no està bé, potser és per la situació que va passar a l’estiu, amb el seu intent de sortir, però la veritat és que en Messi no està com sempre. I per últim l’equip no aconsegueix ser consistent en l’àmbit defensiu.

Haurem d’esperar el que passa, sobretot en les eleccions, però està clar que el problema de joc comparat amb el problema econòmic, és una broma.

Fet per: Raimon Palomeque, Guillem Reig i Gil FarréRedactor Junior

El més recent