Lleida estancada en el desconfinament

a Actualitat/Vida

La regió sanitària de Lleida es quedarà en la fase 1 de desconfinament per culpa d’un rebrot causat per una festa d’aniversari

Aquesta setmana a la discoteca Biloba a Lleida es va organitzar una festa privada de 26 persones per a celebrar un aniversari. Una denuncia anònima va fer que la Guàrdia Urbana anés al local per veure que realment no passava res però no va ser així. Al entrar a la discoteca van trobar a 26 persones celebrant una festa privada, i degut a les mesures que aplica el desconfinament aquella festa era il·legal. El propietari del local va afirmar que era una festa privada però va rectificar que estava la discoteca oberta al públic.

Immediatament els agents van sol·licitar-li la llicència, van obrir una acta per l’incompliment de les mesures aplicades en l’estat d’alarma, que amb l’actual situació sanitària està prohibit fer festes de més de 10 persones en un mateix local o casa, per la qual cosa s’estava incomplint el decret de l’estat d’alarma.
Les persones que eren a l’interior del local se’n van anar en veure que els agents de la guàrdia urbana entraven al local.

Fet per Xavier Arcarons i Pau Rosell

Em dic Pau Rosell i faig primer de batxillerat al Sant Miquel dels Sants de Vic. Els meus hobbies són els esports en general, entre ells l’esquí. També sóc un aficionat al món del motor. M’agrada molt també el tema d’economia i d’empresa. Me llamo Pau Rosell y hago primero de bachillerato en Sant Miquel dels Sants de Vic. Mis hobbies son los deportes en general, entre ellos el esquí. También soy un aficionado al mundo del motor. Me gusta mucho también el tema de economía y de empresa. I am Pau Rosell and I study in high school in Sant Miquel dels Sants in Vic. My hobbies are sports in general, including ski. I am a fan of the motor world and I also like the topic of economics and business.