Causes del confinament

a Actualitat/Vida

Estudi dels afectes del confinament

Aquests dies no són fàcils per a ningú, cadascú esta passant com pot aquest situació excepcional.


Des de l’inici del confinament: el 14 de març, fins a l’actualitat, la ciutadania catalana s’ha vist afectada pel Coronavirus en tant en l’àmbit social, com en l’àmbit familiar i escolar.


És per això que s’ha volgut estudiar com aquest confinament afecta la població. La prova s’ha realitzat mitjançant vàries preguntes a diferents estudiants del centre Sant Miquel dels Sants.

En aquest vídeo s’ha recullin varies opinions sobre què ha suposat el confinament per a la ciutadania. A part de vídeo també s’ha realitzat una enquesta per recollir altres valoracions.

Aina Pagespetit, Berenguer Teixidó i Martí Coromines.

Hola sóc en Berenguer Teixidó, sóc alumnae de primer de batxillerat, al col.legi Sant Miquel dels Sants. M’encanta el cinema I la música I sóc un aficionat al esquí. Hola, soy Berenguer Teixidó, soy un alumno de primer de bachillerato, en el colegio Sant Miquel dels Sants. M’encanta el cine y la música, y soy un aficionado al esquí. Hi, my name is Berenguer Teixidó, and I am studying first of A level in the school Sant Miquel dels Sants. I like going to the cinema, and listening music, and I love skiing too.