“The Last Dance” ha pogut aconseguir el seu objectiu?

a Espai Creatiu/Opinem

La millor visió del sisè títol de Michael Jordan

El documental de Michael Jordan (per molts considerat el millor jugador de la història del bàsquet) va treure un documental el 20 de maig de 2020. Aquest documental de tal èxit explica el recorregut des dels inicis de com Michael Jordan i el seu equip (els Chicago Bulls) aconsegueixen guanyar el títol dela NBA contra tot típus de obstacle.

El documental deixa a vista la mentalitat de Michael Jordan i el seu nivell de competiciò i fins i tot alguns mètodes no molt ètics per aconseguir guanyar, cosa que no a tot el púbic li ha agradat, i per això ha rebut moltes crítiques sobre e tema. En el documental un és sorprèn com Michael Jordan feia servir qualsevol cosa, da igual l’ho petita que fòs, i s’ho convertia en algu personal per així tindre una motivaciò per aquell partir i sèrie.

Però realment el objectiu no era ensenyar al mòn com van guanyar el anell del 1998 els Chicago Bulls sinò era defensar un tìtol en concret, Michael Jordan volia defensar el títol del millor jugado de la història mostrant tot el recorregut del títol del 1998, i això perquè el 2016 després que Lebron James (es conseiderat per molta gent el millor jugador de la història) guanyès el seu 3er títol amb els Cleveland Cavaliers. El objectiu era canviar l’opiniò de les persones i fer creure que ll era i seguia sent el millor jugador.

Realment ho ha aconseguit? Jo crec que no, ja qu eel documental realment no et fa canviar de opiniò sobre qui és el GOAT (greatest player all time) sinò el que fa és fer-te mès segur de la teva opiniò sobre el millor jugador de la història, però no et fa canviar d’opiniò, si creies que el millor jugador de la història es Lebron James després del documental seguiràs pensant el mateix i així amb Michael Joardan i la resta de jugadors reconegutts en l ahistòria de l’NBA.

Fet per: Àlex Parma i Guillem Martori

hola, em dic Àlex tic 16 anys i faig 1er de Batxillerat a l'escola Sant Miquel dels Sants de Vic, m'agrada jugar bàsquet, actualment jugo al CB Vic. en el meu temps lliure m'agrada veure series i pelicules.