Uns museus molt moderns

a Actualitat/Cultura/Tema del mes

La llista de museus online que et faran passar un bon confinament

Els dies que estem passant poden ser un bon moment per poder estar en familia i descubrir noves aficions, però també poden arribar a ser molt aburrits. Per sort, hi han moltes activitats que es poden fer de manera virtual, i que poden transformar aquesta quarantena. Una d’aquestes activitats és la visita de museus, la qual és possible gràcies a que alguns d’aquests ofereixen els seus serveis de manera gratuïta a través de les seves pàgines web.

A continuació trobareu 5 museus que ofereixen l’oportunitat de visitar-los gratuitament i online, juntament amb una petita descripció del servei que ofereix:

Museu del Prado

El museu Nacional del Prado, situat a Madrid, ofereix l’oportunitat de recórrer visualment la gran majoria de les obres que es troben al museu, sempre acompanyades d’una descripció auditiva. Podem trobar obres com Las Meninas de Velázquez o el Tríptic del jardí de les delícies, de Jheronimus van Aken.

Louvre

El museu més important d’Europa, el Louvre, situat a París, també ofereix els seus serveis online a tothom que vulgui visitar-lo. En aquest cas, la pàgina web és molt intuitiva, ja que pots moure’t pel museu només amb un click a la pantalla. https://petitegalerie.louvre.fr/visite-virtuelle/saison5/

British Museum

Museu Van Gogh

El museu anglès ofereix els seus serveis a través de la pàgina web. En aquesta pàgina hi trobem la col·lecció del poema, sempre acompanyada d’una descripcio de cada obra. https://www.britishmuseum.org/collection

El museu dedicat únicament al pintor neerlandès Vincent Van Gogh dóna la possibilitat als seus usuaris de gaudir de les obres que formen part de la seva col·lecció. A través de la seva pàgina web els visitants poden conèixer dades sobre cada pintura i sobre l’autor. https://www.vangoghmuseum.nl/en/explore-the-collection

Museu d’Art Modern i Contemporani

Aquest museu situat a Seul, Korea del Sud ofereix la possibilitat de veure les seves obres mitjançant la col·lecció que tenen a la seva pàgina web. En el cas del MMCA la informació que ofereix la web de cada obra no és molt àmplia, ja que només consta de les dades principals de cada una. https://www.mmca.go.kr/eng/collections/collectionsList.do